Green Forest College


Volg een gratis reanimatiecursus in Nieuwegein

Volg op 3 juni een gratis reanimatiecursus in Sport- en Evenementencomplex Merwestein in Nieuwegein en meld u direct aan als burgerhulpverlener.

 

NieuwegeinHelpt! is een initiatief van Green Forest College en Stichting Hartslag Nieuwegein in samenwerking met Merwestein en Verbindion. Het initiatief wordt ondersteund door de RAVU (Regionale Ambulance Voorziening Utrecht) en de Gemeente Nieuwegein. 


Leer gratis reanimeren in Nieuwegein

Als burgerhulpverlener moet u kunnen reanimeren. Green Forest College heeft voor u een gratis reanimatiecursus geregeld op zaterdag 3 juni. U leert op deze dag in 4 uur reanimeren en u schrijft u ter plekke in als burgerhulpverlener.

Wanneer u burgerhulpverlener bent ontvangt u een bericht op uw mobiele telefoon bij een hartstilstand in uw buurt. Een ambulance is niet altijd op tijd ter plaatse. Daarom is het belangrijk dat er bij een hartstilstand mensen in de buurt zijn die kunnen reanimeren.


Nederlandse Rode Kruis 

Alle deelnemers ontvangen na afloop bij goed gevolg een officieel Europees erkend Rode Kruis certificaat en pas (conform richtlijnen Nederlandse Reanimatie Raad). Ook dit waardevolle certificaat is voor alle deelnemers geheel kosteloos. 


Attentie

Door een streng spamfilter van onder meer Ziggo is het mogelijk dat u géén bevestigsmail ontvangt. Dit gelt onder mee voor e-mailadressen die eindigen op @ziggo.nl, @casema.nl, @upcmail.nl. Als u zich in heeft geschreven en geen reactie heeft ontvangen kijk dan even tussen de ongewenste e-mails. Nog steeds geen bevestiging gevonden? Neemt u dan even contact met ons op via [email protected] 


Meld u nu aan voor deze gratis reanimatie cursus