Green Forest College

Intern Auditeren (Introductie) 

Steeds meer bedrijven beschikken over managementsystemen, zoals kwaliteits-, veiligheids-, arbo- en/of milieu zorgsystemen. Een interne audit is een belangrijk instrument om de effectiviteit van deze systemen te beoordelen. Als (aanstaande) interne auditor heeft u een belangrijke functie in deze beoordeling. Met de informatie uit de door u uitgevoerde audits krijgt het management meer inzicht in het functioneren van de bedrijfsvoering. Tijdens deze opleiding leert u dat intern auditeren meer is dan alleen in checklist invullen. 

 

Doelgroep 

Deze opleiding is geschikt voor (aanstaande) interne auditoren die audits uitvoeren voor kwaliteitsmanagement, arbo, milieu of voedselveiligheid. Enige kennis van relvante normen als, ISO 9001 en ISO 14001 is een pré. 

 

Toelatingseisen   

Aan deze opleiding zijn geen toelatingseisen verbonden. 

 

Opleidingsvorm 

De open inschrijving opleiding bestaat uit één opleidingsdag die start om 08:30 tot 17:00. De incompany opleidingen kunnen op wensen van de klant worden aangepast. De opleidingsdag kan worden verspreid over twee dagdelen waarbij ook avonden en weekenden tot de mogelijkheden behoren.

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor weekend opleidingen. 

 

Opzet

Deze opleiding is ontwikkeld om interne auditors praktisch inzicht te geven in hun taken. Een duidelijk beeld te scheppen over de verantwoordelijkheden en bevoegdheden waarmee auditors bij het uitoefenen van hun vak te maken kunnen krijgen. Een belangrijk onderdeel tijdens deze opleiding is dat auditors de kennis en vaardigheden machtig worden om, zichzelf effectief voor te kunnen bereiden op een audit, de audit daadwerkelijk te kunnen uitvoeren en aansluitende dit audit kunnen evalueren en rapporteren. 

Voor aanvang wordt met de klant door middel van een kort (telefonisch) intakegesprek bekeken waar de wensen liggen. Deze informatie wordt gebruikt om de opleiding af te stemmen op de praktijk waar de specifieke klant dagelijkse mee te maken heeft. 

De maximale groepsgrootte bij deze opleiding is 12 deelnemers. Wanneer uw organisatie meer dan 12 mensen wil opleiden dan kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers en bespreken we graag de mogelijkheden met u. 

 

 


Opleidingsprogramma


Onderwerpen

Green Forest College hanteert een aantal standaard onderwerpen tijdens deze opleiding. Het is mogelijk om in gesprek met één van onze accountmanagers om een afwijkende opleidingsinhoud te gebruiken afgestemd op de praktijksituatie binnen het bedrijf. Hieronder volgt een aantal onderwerpen die in de opleiding terugkomen. 

  • Definitie van een interne audit en verschillende vormen
  • Het nut en doel van een interne audit
  • Plannen van een interne audit
  • Organiseren van een interne audit
  • Betrokken partijen
  • Uitvoering van een interne audit
  • Voorbereiding van een audit gesprek
  • Effectief voeren van auditgesprekken
  • Gesprekstechnieken
  • Protocol bij geconstateerde afwijkingen

Kostenspecificatie


Opleidingsprijs 
 

Incompany opleiding

Open inschrijving 

   
Groep t/m 4 deelnemers €                          Prijs per deelnemer € 279,00                                              
   
  5 deelnemers  € 
  6 deelnemers   
  7 deelnemers  € 
  8 deelnemers  € 
  9 deelnemers  € 
10 deelnemers  € 
11 deelnemers  € 
12 deelnemers  € 
 Een investering van € 419,00 (excl. btw) per deelnemer is van toepassing wanneer deze opleiding in het Engels wordt verzorgd. 

 

Opleidingsmateriaal 

Voor deze opleiding is het opleidingsmateriaal bij de prijs inbegrepen. 

 

Certificerings- en Examenkosten 

Bij goed gevolg wordt een E-certificaat Interne Audit aan de deelnemer verstrekt.
De kosten voor een uitgeprint certificaat bedragen € 2,25 per certificaat.

Een draagpas is ook apart bij te bestellen voor € 5,95 per pas. 

Er zijn aan de opleiding geen examenkosten verbonden. 

 

Locatie- en arrangementskosten

Green Forest College regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten voor deze opleiding zijn inbegrepen in de open inschrijving prijs. Naast de arrangementskosten zijn ook de locatiekosten meegerekend in de prijs.


Extra Informatie


Locatie 

Wij verzorgen graag de opleiding Intern Auditeren (Introductie) op uw locatie. Uw medewerkers trainen dan in bekende omgeving. Een incompany opleiding kan worden gegeven op uw locatie als aan de onderstaande punten wordt voldaan;

  Het betreft een representatieve ruimte
  Het is een rookvrije ruimte
  Bij voorkeur beschikt de ruimte over een flipover en audiovisuele middelen

 

Geen ruimte voor een incompany opleiding op uw locatie? Maar u wilt ook niet dat uw medewerkers bij een open inschrijving plaatsnemen. Dan verzorgen we voor u een opleiding op één van onze locaties waaraan alleen uw medewerkers deelnemen. Er wordt hierbij een minimum aantal van 10 deelnemers gehanteerd.
 

Bij een open inschrijving maakt u gebruik van één van onze locaties verspreid door heel Nederland. Zodat u altijd een opleiding kunt volgen bij u in de buurt. Benieuwd naar een locatie bij u in de buurt? Neem een kijkje in ons locatieoverzicht. 

In het kort
Opleidingsduur 1 dag / 2 dagdelen
Geldigheid n.v.t.
Prijs v.a. € 279,00 (excl. BTW)