Green Forest College

Wie wij zijn?


Green Forest College is uw betrouwbare partner op het gebied van veiligheid. Wij verzorgen onder meer de complete BHV organisatie voor bedrijven. Zowel voor opleidingen en consultancy bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf het eerste contactmoment adviseren en te ontzorgen wij u op veiligheidsgebied. 
Maar onze focus ligt niet alleen op bedrijven. Als particulier heeft u dagelijks te maken met veiligheid en de bijbehorende risico's. Door middel van workshops, cursussen of opleidingen leren wij u hoe u moet handelen bij ongevalssituaties. 


Wat doet Green Forest College?


Opleidingen 

Ons opleidingenpakket bestaat niet alleen uit BHV gerelateerde opleidingen, we hebben meer dan 75 cursussen die allemaal een bijdrage leveren aan de veiligheid binnen uw organisatie of thuissituatie. Onze kracht ligt in het samenstellen van opleidingsplannen die specifiek voor uw organisatie zijn ontwikkeld op basis van de risico's in uw organisatie. Ons opleidingen portfolio evalueert continu. We zoeken altijd naar nieuwe manieren om verouderde materie nieuw leven in te blazen. 


Advies 

Onze advisieurs zijn ervaren deskundigen op het gebied van het uitvoeren van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie, het opstellen van een BHV-plan, Agressie protocol of het maken van ontruimingsplannen. Onze adviseurs helpen daarnaast met het opzetten van een veiligere organisatie. Dit doen zij door bijvoorbeeld opleidingsplannen te maken, als Hoofd BHV te fungeren of een Plan van Aanpak maken voor uw gehele organisatie. Al onze adviseurs spreekt u face-to-face met een bedrijfsbezoek, zo wordt er echt kennis gemaakt met u en uw organisatie. 

 

Missie en Visie 


Missie

Waar staan de mensen uit de organisatie voor? Wat is hun identiteit? Hier kunnen we uitgebreid over vertellen maar we houden het graag overzichtelijk, daarom is onze missie kort en bondig geformuleerd;


"Green Forest College voor kwaliteit in uw veiligheid"


Visie

Waarvoor willen onze medewerkers gaan? En wat is hun toekomstdroom?. Onze visie is gebaseerd op de volgende vraagstelling; hoe kunt u de veiligheid in uw organisatie verbeteren en hoe kunnen wij dit voor uw organiseren? De veiligheid in de organisatie is voor een deel door wet bepaald (RI&E en BHV verplichting), voor een deel door opdrachtgevers (VCA certificaat) en voor een belangrijk deel door die visie op veiligheid van uw organisatie. Deze driehoek bepaalt hoe veilig uw organisatie moet zijn en hoe veilig u het zelf wil hebben. 

Door kwalitatieve en duurzamen relaties met onze partners en klanten proberen wij door een riscico gebaseerde aanpak de veiligheid in bedrijven en thuissituatie te verbeteren. 

 

MVO


Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen is voor ons niet te plaatsen in een beleid het zit in ons DNA. Dagelijks zijn wij of zoeken naar manieren om onze bijdrage te leveren aan de maatschappij. Maar om onze klanten een idee te geven hoe dit zich vertaald naar de praktijk hebben wij een aantal speerpunten geformuleerd.
 

  • De reistijden van onze instructeurs worden beperkt door strategish poistitionering van onze locaties en instructeurs. Onze werkgebied is op gedeeld in regio's en al onze instructeurs hebben een regio waarin zij werkzaam zijn. Bij ons wordt een instructeur uit Enschede niet maar Maastricht gestuurd voor een opdracht.
     
  • Onze bedrijfskleding wordt enkel afgenomen bij levernaciers die aantoonbaar hebben gemaakt dat zij rekening houden met de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. 

 

Onze instructeurs 


Van Groningen tot Limburg en van Utrecht naar Zeeland onze instructeurs zijn door het hele land inzetbaar. Onze instructeurs stimuleren dagelijks het veiligheidsbewustzijn van de deelnemers aan onze opleidingen. Er wordt maatwerk geleverd bij elke opdracht, elk bedrijf is uniek. Wij  laten ons lesprogramma aan sluiten bij uw werkzaamheden. Geen enkele opleiding is daarom hetzelfde en onze herhalingsopleidingen vallen onder de noemer, bijscholing, bij ons krijgt u een totale nieuwe invulling van uw eerder gevolgde opleiding voor de herhaling. 


Kern instructeurs

Deze instructeurs fungeren ook als account manager. U kunt als organisatie in direct contact staan met de instructeur die bij u de BHV opleiding verzorgt, u kunt met de instructeur uw opleiding datum plannen, vragen stellen over veiligheidszaken en een opleidingsplan opstellen. Naast BHV ook een VCA opleiding laten plaatsvinden, u kunt bij bezoek van de kern instructeur gelijk overgaan tot actie. Naast deze verantwoordelijkheid zijn de kerninstructeurs betrokken bij het maken van de lesplannen. Zij weten immers als geen ander wat er bij onze klanten speelt.  

 

VOLG ONS 
 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends

 

      

 

 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op